t +31 (0)6 412 75 201
studiotoop@gmail.com
EN NL

blog

naar awards en publicaties

Studio TOOP genoemd “APLD Designer of the Year 2016″!

5 april 2016

APLD designer of the year 2016 banner blogWij zijn ontzettend, ontzettend blij en vereerd dat wij van de Association of Professional Landscape Designers (APLD) de titel “Designer of the Year 2016″ hebben gewonnen! Ons ontwerp voor de showtuin “De Inclusieve Tuin” kreeg de hoogste waardering van de jury!

Wij hebben de Inclusieve Tuin ontworpen in 2012 in samenwerking met Jasper Helmantel (Cruydt Hoeck) in opdracht van Groei & Bloei en Vara’s Vroege Vogels hebben ontworpen Deze tuin is te zien bij de Tuinen van Appeltern.

Daarnaast heeft ons ontwerp voor een gezinsvriendelijke standtuin zilver gewonnen in de categorie “Small Gardens”.

In september gaan wij naar Santa Fe, USA om bij de jaarlijkse conferentie de prijs in ontvangst te nemen. In oktober gaan wij  voor leden van de APLD een webinar geven over de visie achter De Inclusieve Tuin.

Ga naar de website van APLD site om de andere winnaars te bekijken. Er zijn enkele zeer leuke en indrukwekkende projecten ertussen.

Meer beelden van en informatie over dit project vind je hier en hier in de portfolio.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

terug naar awards en publicaties